Inschrijven eindactiviteit jeugd - 25/06/2022

Als afsluiter van het seizoen gaan we met de jeugdgroep zwemmen op 25/06/2022! 

Verzamelen aan het zwembad "LAGO Beveren De Meerminnen" Pastoor Steenssensstraat 108a, 9120 Beveren om 10.00u. Einde voorzien rond 11.30u.

Inschrijven voor 23/06/2022

Inschrijven competities

Vul onderstaand formulier in indien je wilt meedoen aan een voorgestelde wedstrijd. Wij doen de rest! Doe je voor het eerst mee met een wedstrijd? Bekijk dan zeker de informatie verder op deze pagina. De trainers laten je weten wanneer je klaar bent om wedstrijden te doen. 

Hou rekening met volgende voorwaarden:
U9: geboren in 2014,2015 en 2016 - vanaf witte gordel
U11: geboren in 2012 en 2013 - op uitnodiging van trainers
U13: geboren in 2010 en 2011 - op uitnodiging van trainers

Wedstrijden

iets voor jou?

Bij Judoclub Beveren krijg je de kans om geregeld op competitie te gaan. Onze club kent verschillende nationale kampioenen doorheen de jaren.
De tornooien en kampioenschappen liggen lang op voorhand vast, zo kan elke judoka beslissen aan welke wedstrijd hij of zij deelneemt. 

De club zorgt er voor dat de judoka's worden ingeschreven en ook voor begeleiding op de dag van de wedstrijd zelf. Wil je deelnemen aan een wedstrijd die niet op de clublijst staat is dit nog geen probleem. De club schrijft je in maar kan dan niet altijd garanderen dat er een begeleider mee kan.

Het inschrijvingsgeld betaalt de club. Het is dan ook gewenst dat iedereen die inschrijft, de dag van de wedstrijd aanwezig is. Wanneer je door omstandigheden toch niet mee kan waarschuw je zo snel mogelijk de trainer, zodat bij vertrek niet nodeloos gewacht wordt.

De trainer deelt je het juiste uur van vertrek mee. soms wordt er samengekomen op de parking van de sporthal in de Klapperstraat. Anders wordt er afgesproken op de plek van de wedstrijd. 

Judoka's die op wedstrijd gaan vergeten zeker hun vergunning en identiteitskaart niet. (Identiteitskaart enkel vanaf 12 jaar). Ook een rode en witte gordel neem je best zelf mee. Als je deze nog niet gekregen hebt zorgt de begeleider voor de gordels.

Ben je aangekomen op de plaats van de wedstrijd ga je naar de kleedkamers om je om te kleden. De trainer bezorgt je dan een inschrijfstrookje waarmee je naar de weging kan.
Op de weging geef je het inschrijvingsstrookje af en hou je je vergunning en identiteitskaart klaar ter controle. Onthoud in welke gewichtscategorie je zit. Ben je gewogen is het wachten op de loting.
Bij vijf of minder dan vijf judoka's in je categorie wordt er in poule gekampt, bij 6 of meer deelnemers wordt er gevochten met rechtstreekse uitschakeling. Je kampt steeds tegen judoka's van hetzelfde geslacht, gewichts- en leeftijdscategorie.

Op de lotinglijst zie je de namen van je tegenstanders. Kijk ook eens welke naam er eerst staat vermeld. Wie eerst staat kampt namelijk met de witte gordel, wie tweede staat kampt met rood.

Enkel op grotere tornooien wordt er in witte en blauwe judogi gekampt.

Wanneer je de lotingformulieren al bekeken hebt weet je ook wanneer jij de mat op moet. De begeleider zal dit mee in het oog houden. 

Na de weging heb je meestal tijd genoeg om je optimaal op te warmen. Door goed op te warmen vermijd je kwetsuren en verkramping bij aanvang van de kamp.

Op elke wedstrijdmat hangt het gewicht uit waarin wordt gekampt. Je weet dus op welke mat je zult kampen.

Tijdens de kampduur, afhankelijk van de leeftijd, kan je de tegenstander overwinnen d.m.v. een worp of houdgreep. Bij de volwassenen zijn wurgingen en armklemmen ook toegestaan om "ippon" te scoren.
Het spreekt vanzelf dat tijdens de wedstrijd de richtlijnen van de scheidsrechter opgevolgd worden. Wees altijd sportief, ook bij verlies van de kamp. Heb je gewonnen geef dan je naam door aan de wedstrijdtafel.

Hopelijk stoot je door tot in de finale,

Hajime!

Dank aan onze partners

Steun de club, bezoek onze sponsors

bebuild.be

Thuiskomen,
dat doe je met .be build

vrbuild.be

Jouw toekomst,
die begint bij .vr build 

fietsenmichri.be

waar vakmanschap en kwaliteit één van de grootste troeven zijn  

brockennailsandbeauty.be

Gelnagels, gelish, medische pedicure, gelaatsverzorgingen en zoveel meer

drukkerijmertens.be

Uw drukwerk door ons verzorgd is altijd een succes!

restaurantarno.be

Lekker genieten!
Vesten 9 - Beveren

doopcenter.be

Bruidssuiker - Doopsuiker - Communie - Pralines

buyl-sport.be

Buyl Sport - bikes & wear

johansviscenter.be

Uw visspeciaalzaak te Beveren 

heiligegeest.be

Moge de "Tafel van de Heilige Geest" uw honger ledigen naar lichaam en geest.

it4fusion.be

Software op maat en configuratie van Windows / Linux servers